Wednesday, August 13, 2014

P keje selekeh

Selesa kalu dapat bergaya cam perempuan lain bila p keje kan...teringin sangat2..tp rezeki belum ade...kalu dpt peluang nk sgt bergaya ngn sandel dr Madre ni..nmpk selesa sgt...Pengumpul sandel dan handbag....tapi x pkai...tup tup dh rosak..kn cari tips penjagaan handbag n sandel la plak..






3 comments:

  1. yg merah & mustard tu cun! kerro mata aku mengtgknye!

    ReplyDelete
  2. kawan mama lynn jual kasut ni, rm107 include postage. nak gak beli tp cam mahal je...


    mama lynn nak invite teman2 blogger join GA mama lynn. opening untuk tahun 2015 ni. hope kawan2 dapat bg support.


    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete